• Inđija Indiansi šampioni Srbije

  Stadion FK Hajduk u Beški bio je epicentar sjajnog fleg fudbala ovog vikenda, gde su Inđija Indians zasluženo osvojili šampionsku titulu na Finalnom turniru Seniorske fleg lige Srbije 2023.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija Indiansi šampioni Srbije
  Foto: Inđija Indians

  Stadion FK Hajduk u Beški bio je epicentar sjajnog fleg fudbala ovog vikenda, gde su Inđija Indians zasluženo osvojili šampionsku titulu na Finalnom turniru Seniorske fleg lige Srbije 2023.

  Polufinalne utakmice:

  Turnir je započeo žestoko, sa prvom polufinalnom utakmicom između Indiansa i Kumanovo Skeletonsa, koja je završena rezultatom 46:29. Nakon početnog prilagođavanja na klizav teren, Indiansi su preuzeli kontrolu i demonstrirali superiornost u oba segmenta igre.

  U drugom polufinalu, Sremska Mitrovica Legionari su u napetom meču pobedili Kraljevo Royal Crowns sa 29:27. Utakmica je bila puna preokreta, a iskustvo Legionara je presudilo u njihovu korist.

  Utakmica za 3. mesto:

  Royal Crownsi su se revanširali za poraz u polufinalu, pobedivši Kumanovo Skeletonse sa 24:6 u utakmici za treće mesto, pokazujući mentalnu snagu i odličnu igru.

  Finale:

  Finale između Indiansa i Legionara bilo je prava poslastica za navijače domaćina. Indiansi su dominirali terenom, a Stefan Borković se istakao sa četiri tačdauna. Konačni rezultat bio je 40:6, potvrđujući Indianse kao nesporne šampione.

  Marko Žurkić, igrač Indiansa, proglašen je za MVP-a lige, zahvaljujući impresivnim igrama u odbrani i rekordnom broju sekova.

  Organizacija na stadionu FK Hajduk bila je na visokom nivou, sa detaljno obeleženim terenom, kvalitetnim ozvučenjem i DJ-em, voditeljem programa, semaforom, live prenosom svih utakmica i prisutnošću Crvenog krsta. Tribine su bile ispunjene sjajnim navijačima koji su svoji m navijanjem dali na značaju celom događaju.

  Trijumf Indiansa na ovogodišnjem finalnom turniru potvrđuje našu dominaciju u domaćem fleg fudbalu. Sa ovakvim nivoom igre i organizacije, Inđija Indiansi postavljaju visoke standarde za budućnost ovog sporta u Srbiji. Naravno, sve to ne bi bilo moguće bez velike podrke lokalne samouprave, tj Opštine Inđija. I želim da istaknem i podršku kompanije Toyo Tires, i da im se zahvalim što su doprineli organiziaciji ovog sjajnog finalnog turnira. – izjavio je Dragan Zec, predsednik kluba iz Inđije.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Reakcije iz FK Železničar Inđija

  Nakon što je Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, reagovao je i FK […]

  Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije

  Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio je zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, javljaju […]