• Inđija: Istekao rok za predaju, podneto 5 lista za lokalne izbore

  Inđija će imati priliku da bira između pet lista, na 37 biračkih mesta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Istekao rok za predaju, podneto 5 lista za lokalne izbore
  Foto: IN Medija

  Rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore koji će prava biti održani 2. juna istekao je u ponoć.

  Najviše kandidata za odbornike ima koalicija okupljena oko  Srpske napredne stranke i koalicija “Biram borbu za Inđiju – Radovan Grković”, po 37. Najmanje ima „Mi snaga iz naroda prof. dr Branimir Nestorović – Inđija“ svega sedam.

  Kada je reč o opštini Inđija, prvu listu predali su okupljeni oko koalicije “Aleksandar Vučić – Inđija sutra” zatim sledi GG “Inđija i ti –Svi zajedno”.

  Na trećem mestu je lista kandidata za odbornike GG “Građanin – Strahinja Jovanović –Da može bolje” a na četvrtom mestu je i koalicija“Biram borbu za Inđiju – Radovan Grković”.

  Poslednja izborna lista koja je proglašena u opštini Inđija je „Mi snaga iz naroda prof. Doktor Branimir Nestorović – Inđija“.

  Kao što smo naveli, najviše kandidata za odbornike u Skupštini opštine Inđija imaju lista koalicije “Aleksandar Vučić – Inđija sutra” kao i koalicija  “Biram borbu za Inđiju – Radovan Grković” koje imaju po 37 kandidata za odbornike.

  Na drugom mestu sa 32 kandidata je GG “Inđija i ti –Svi zajedno”  dok je na trećem mestu lista GG “Građanin – Strahinja Jovanović –Da može bolje” sa 24 kandidata.

  Najmanje kandidata ima izborna lista  „Mi snaga iz naroda prof. dr Branimir Nestorović – Inđija“ koja ima svega sedam kandidata.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika