Inđija: Nedimović u poseti seoskim fudbalskim klubovima

Prvi put u istoriji kluba da funkcioner Fudbalskog saveza Srbije dođe u seoski fudbalski klub.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Nedimović u poseti seoskim fudbalskim klubovima
Opština Inđija

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak obišli su fudbalske klubove „ČSK 1939“ u Čortanovcima, „Fruškogorac“ u Krčedinu i FK „Dunav“ u Novom Slankamenu, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Kako se navodi, tema razgovora je bila ulaganja u sportsku infrastrukturu i planovima za naredni period.

Tom prilikom potpredsednik FSS-a Branislav Nedimović uručio je sportsku opremu za sva tri kluba

Predsednici seoskih klubova istakli su dobru saradnju sa lokalnom samoupravom, u smislu stvaranja boljih uslova za funkcionisanje klubova, uložena su sredstva u uređenje fudbalskih terena i prostorija kluba, a kao najvažnije istakli da deca iz sela masovno se uključuju u sportski život. – kaže se u saopštenju.

Više od pedesetoro dečaka iz Čortanovaca imamo u klubu, veoma su aktivni, beleže dobre rezultate i imamo ambicije da pređemo u viši rang takmičenja . – kazao je tom prilikom Željko Lalošević, predsednik Fudbalskog kluba „ČSK Čortanovci“, naglasivši da je ovo prvi put u istoriji kluba da funkcioner Fudbalskog saveza Srbije dođe u seoski fudbalski klub.

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.