• Inđija: Obuka za vožnju skutera na vodi vredna milion dinara

  Sa prošlogodišnjih 700 hiljada dinara na milion u ovoj godini za „obuku vožnje skutera na vodi“ u Inđiji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Obuka za vožnju skutera na vodi vredna milion dinara
  Foto: Pixabay

  Opština Inđija predvidela javnu nabavku od million dinara za “obuku skutera na vodi”, dece do 16 godina.

  Treći put Opština Inđija planira organizaciju obuke vožnje skutera na vodi, za razliku od prošle godine kada je za te namene izdvojeno 700 hiljada dinara novca građana ove godine planirano je 300 hiljada dinara više.

  Obuka vožnje „skutera na vodi“ od 2021. godine organizovane su u saradnji Sportskih Saveza nekoliko sremskih opština, među kojima se našla i Inđija, i Motojet H20 kluba motonautike iz Novog Sada. Međutim prošlogodišnja manifestacija nije organizovana pod okriljem Sveza sporova Opštine Inđija.

  Prošle 2023. godine “za četiri dana manifestacije obuku je prošlo skoro stotinu učenika osnovnih i srednjih inđijskih škola, a osim rekreativne vožnje i učenja o bezbednosti u vodnom saobraćaju, mališani su učestvovali i u takmičarskom delu, posle kojeg su dobili diplome i priznanja.” Kaže se u izveštaju lokalne samouprave.

  Oni su dalje naveli da je ova manifestacija doprinos je razvoju motonautike, koja je izuzetno atraktivna, posebno među mladima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Reakcije iz FK Železničar Inđija

  Nakon što je Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, reagovao je i FK […]

  Želja ipak ne ide u Prvu ligu Srbije

  Gradski fudbalski klub „Sloven“ iz Rume dobio je zvaničnu potvrdu od Fudbalskog saveza Srbije da će u narednoj sezoni učestvovati u fudbalskoj Prvoj ligi Srbije, javljaju […]