Inđija: Od sutra vakcinacija i čipovanje pasa starijih od 3 meseca

Iz javno komunalnog preduzeća Komunalac obaveštavaju građane opštine Inđija da će se od ponedeljka 6.11.2023. godine na teritoriji Opštine sprovoditi akcija vakcinacije i obeležavanja (čipovanja) svih pasa starijih od 3 meseca. Opština Inđija je obezbedila sredstva za sprovođenje ove akcije koja će za građane Opštine Inđija biti besplatna. – Jedina finansijska obaveza vlasnika je plaćanje […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Od sutra vakcinacija i čipovanje pasa starijih od 3 meseca

Iz javno komunalnog preduzeća Komunalac obaveštavaju građane opštine Inđija da će se od ponedeljka 6.11.2023. godine na teritoriji Opštine sprovoditi akcija vakcinacije i obeležavanja (čipovanja) svih pasa starijih od 3 meseca.

Opština Inđija je obezbedila sredstva za sprovođenje ove akcije koja će za građane Opštine Inđija biti besplatna.

Jedina finansijska obaveza vlasnika je plaćanje republičke administrativne takse od 200,00 dinara. Akcija će biti sprovedena u saradnji JКP „Кomunalac“  i veterinarske stanice „Кnezvet“. – kaže se u saopštenju.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.