• Inđija: Omogućen uvid u birački spisak

  Deo Jedinstvenog biračkog spiska za teritoriju opštine Inđija izložen je u zgradi Opštine Inđija, Ulica Cara Dušana broj 1 u šalter sali (šalter broj 3), saopšteno je danas iz lokalne samouprave.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Omogućen uvid u birački spisak

  Građani mogu izvršiti uvid u deo Jedinstvenog biračkog spiska za Opštinu Inđija i tražiti upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku Jedinstvenog biračkog spiska uz prikaz važeće lične karte u zgradi Opštine Inđija, Ulica Cara Dušana broj 1 u šalter sali (šalter broj 3), svakim radnim danom od 7 do 15 časova.- kaže se u saopštenju.

  Uvid u birački spisak, u skladu sa zakonom koji uređuje zaštitu ličnih podataka, može se izvršiti i elektronskim putem na službenoj internet stranici Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu www.mduls.gov.rs/registri/jedinstveni-biracki-spisak unošenjem podataka o Jedinstvenom matičnom broju građana, kao i slanjem SMS poruke sa ovim podatkom na broj telefona koji će biti objavljen u sredstvima javnog informisanja i na službenoj stranici Ministarstva.

  Od proglašenja izborne liste pravo na uvid u birački spisak ima i podnosilac izborne liste ili lice koje on ovlasti u skladu sa zakonom i to na isti način i po istom postupku kao i građani uz prilaganje ovlašćenja. – kaže se u saopštenju lokalne samouprave.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  200 miliona dinara bez PDV-a za novi vrtić

  Inđija se priprema za gradnju novog vrtića "Neven", zbog čega je raspisan javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije, izvođenje radova na rušenju postojećeg i izgradnji novog […]