• Inđija: Troje na listi SNS-a na pokrajinskim izborima

  Srpska napredna stranka na pokrajinske izbore, 17. decebra, izlazi pod nazivom „Koalicija: Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Troje na listi SNS-a na pokrajinskim izborima

  Koaliciju osim SNS-a čine i SDP Srbije, PUPS – solidarnost i pravda, SV (slovačka stranka), Zdrava Srbija,

  Srpska napredna stranka prva je predala listu kandidata za Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine. Među 120 predloženih kandidata za poslanike nalaze se i troje iz Inđije.

  Najbolje kotirani inđinčan na listi naprednjaka je Bojan Rašić, koji se nalazi na 21. mestu.  Zatim sledi Radmila Mitrović koja je znatno iskusnija kada je o politici reč. Ukoliko SNS dobije poverenje građana Inđije, Mitrovićka će po drugi put biti poslanik u Skupštini Vojvodine. U prvom sazivu, kada su 2016. godine naprednjaci došli na vlast u opštini Inđija bila je šefica odborničke grupe SNS u lokalnom parlamentu.

  Ona se nalazi na 56. mestu. I dalje je u Agenciji za privredne registre upicana kao glavni i urednik TK Turistički kanal čiji je izdavač udruženje za medijsku afirmaciju „Mat“.

  Pomenuto udruženje od dolaska na vlast SNS iz opštinskog budžeta redovno dobija novac na konkursima namenjenim za sufinansiranje medijskih projekata. Samo ove godine, udruženju je za projekat „Odmor za sve“ dodeljeno 700 hiljada dinara. Poslednja vest na zvaničnom portalu TK Turistički kanal je objavljena 19.jula.2023. godine a odnosila se na trći festival zanatskog piva u Novoj Pazovi.

  Treći inđinčan kandidat za pokrajinskog poslanika je Dalibor Balević, na 113. mestu liste „Koalicija: Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“.  

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2024