Inđija: Troje na listi SNS-a na pokrajinskim izborima

Srpska napredna stranka na pokrajinske izbore, 17. decebra, izlazi pod nazivom „Koalicija: Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Inđija: Troje na listi SNS-a na pokrajinskim izborima

Koaliciju osim SNS-a čine i SDP Srbije, PUPS – solidarnost i pravda, SV (slovačka stranka), Zdrava Srbija,

Srpska napredna stranka prva je predala listu kandidata za Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine. Među 120 predloženih kandidata za poslanike nalaze se i troje iz Inđije.

Najbolje kotirani inđinčan na listi naprednjaka je Bojan Rašić, koji se nalazi na 21. mestu.  Zatim sledi Radmila Mitrović koja je znatno iskusnija kada je o politici reč. Ukoliko SNS dobije poverenje građana Inđije, Mitrovićka će po drugi put biti poslanik u Skupštini Vojvodine. U prvom sazivu, kada su 2016. godine naprednjaci došli na vlast u opštini Inđija bila je šefica odborničke grupe SNS u lokalnom parlamentu.

Ona se nalazi na 56. mestu. I dalje je u Agenciji za privredne registre upicana kao glavni i urednik TK Turistički kanal čiji je izdavač udruženje za medijsku afirmaciju „Mat“.

Pomenuto udruženje od dolaska na vlast SNS iz opštinskog budžeta redovno dobija novac na konkursima namenjenim za sufinansiranje medijskih projekata. Samo ove godine, udruženju je za projekat „Odmor za sve“ dodeljeno 700 hiljada dinara. Poslednja vest na zvaničnom portalu TK Turistički kanal je objavljena 19.jula.2023. godine a odnosila se na trći festival zanatskog piva u Novoj Pazovi.

Treći inđinčan kandidat za pokrajinskog poslanika je Dalibor Balević, na 113. mestu liste „Koalicija: Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“.  

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.