• Inđija: Za hemijski tretman komaraca 10 miliona dinara

  Ugovor je dodeljen pre dve nedelje grupi ponuđača iz Novog Sada i Lazarevca.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Za hemijski tretman komaraca 10 miliona dinara
  Foto: Ciklonizacija

  Građani Inđije i njenih naseljenih mesta žale se na veliku koncentraciju komaraca, naročito u delovima opštine Inđija pored reka, jezera i ostalih vodenih površina. Opština Inđija je dodelila Ugovor za hemijsko tretiranje komaraca u vrednosti 10 miliona dinara ali detalje o datumima tretmana navedenih u Ugovoru nisu precizirali.

  Opština Inđija dodelila je Ugovor vredan 10 miliona dinara grupi ponuđača za hemijsko tretiranje komaraca avio aplikacijom i sa zemlje (ulično) po svim naseljima  na teritoriji opštine Inđija. Ugovor je dodeljen grupi popnuđača Cinklonizacija logistika DOO Novi Sad, Cinklonizacija AD Novi Sad, Cinklonizacija AVIATION DOO Novi Sad i Sani Eco Vita DOO Lazarevac.

  Opština Inđija donela je Odluku o sprovođenju otvorenog postupka javne nabavke za hemijsko tretiranje komaraca avio aplikacijom i sa zemlje (ulično) po svim naseljima  na teritoriji opštine Inđija.Usluga je iz oblasti zaštite životne sredine a sredstva za javnu nabavku obezbeđena su iz budžeta opštine Inđija za 2024. godinu. U javnom pozivu naznačeno je da ugovor važi 4 meseca.

  U dodeljenom ugovoru od 11. juna 2024. godine navodi se da je kriterijum za odabir ove grupe ponuđača cena.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Inđija: Od večeras nema restrikcija vode

  Nadležni u JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija saopštili su danas da su rezerve vode obnovljene te da nema više potrebe za restrikcijama […]

  Pokušaj samoubistva na jarkovačkom putu

  Prema nezvaničnim informacijama, danas oko 12:20 na putu ka naseljenom mestu Jarkovci pronađeno je telo muškarca koji je pokušao samoubistvo pucnjem u […]