• Inđija: Zavetnici sa SNS, SRS i SPS

  Srpska stranka Zavetnici na lokalne izbore u Inđiji ide sa Srpskom naprednom strankom, Srpskom radikalnom strankom i Socijalističkom partijom Srbije, nezvanično saznaje IN Medija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđija: Zavetnici sa SNS, SRS i SPS

  Ova odluka će i zvanično biti saopštena na večerašnjoj sednici opštinskog odbora Zavetnika, saznaje IN Medija.

  Takođe, za naš portal je potvrđeno da će najistaknutiji član inđijskih Zavetnika, Nikola Vukelić biti savetnik u moinistarstvu koje će voditi predsednica Srpske stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski.

  Vukelić  je bio politički aktivan tokom 2007. godine ne samo na lokalu već i u Republici.

  Na prvoj sednici (konstitutivnoj) Narodne skupštine Republike Srbije dok je predsedavala najstarija narodna poslanica Borka Vučić, u radu su joj pomagali najmlađi narodni poslanici sa četiri izborne liste koje su dobile najveći broj poslaničkih mesta, među njima i Vukelić sa Izborne liste Srpska radikalna stranka – dr Vojislav Šešelj.

  Nakon mandata u skupštini Srbije, Nikola Vukelić se nije bavio aktivno politikom.  U oktobru 2015. godine Vukelić otvorio je restoran “Maria Partel” u samom centru Inđije. Najvažnija zvanica na otvaranju je bio Milorad Dodik. Poreski inspektori zatvorili su restoran u martu prošle godine.

  Na izbornoj listi kandidata za republički parlamenta, na prošlogodišnjim izborima,  koalicije  Milica Đurđević Stamenkovski – Boško Obradović – Nacionalno okupljanje – Državotvorna snaga – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri Vnikola Vukelić je bio na 29. mestu.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika