• Inđijski naprednjaci podržali Miloša Vučevića

  „Pre Srbijom brojni izazovi“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđijski naprednjaci podržali Miloša Vučevića
  Foto: 021.rs

  Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija, u svom saopštnju navodi da pruža apsolutnu podršku predlogu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića da dosadašnji potpredsednik Vlade Srbije, ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević ,bude mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije.

  Uvereni smo da će Miloš Vučević, profesionalnost, posvećenost i stručnost pokazati i kao predsednik Vlade Srbije, kao što je to činio na prethodnim izuzetno odgovornim funkcijama, kao i da će nastaviti da sprovodi programe usmerene na podizanje životnog standarda svih građana, projekte u oblasti zdravstva, obrazovanja, nauke i tehnologije, razvoja infrastrukture, ekologije, energetike, poljoprivrede, turizma, kao i u drugim oblastima od značaja za budućnost Srbije i njen napredak na evropskom putu. – navodi se u saopštenju.

  Inđijski naprednjaci navode da su pred Srbijom “brojni izazovi” koji se odnose na očuvanje mira I stabilnosti, teritorijalnog integriteta i poštovanje međunarodnog prava.

  Ovom prilikom gospodinu Vučeviću upućujemo čestitke na kandidaturi za predsednika Vlade Srbije.- navodi se u saopštenju za javnost OO SNS Inđija.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika