• Inđinčanka Milica Pantelić u trci za medalju na EP u boksu za juniore

  Inđinčanka Milica Pantelić juče je ostvarila prvu pobedu za Srbiju na Evroppskom juniorskom prvenstvu u boksu Sarajevo 2024. Podeljenom odlukom sudija 3:2 pobeđena Litvanka Vitkute Luka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Inđinčanka Milica Pantelić u trci za medalju na EP u boksu za juniore
  Foto: Bokserski klub Šešo (privatna arhiva)

  Evropsko prvеnstvo u boksu za juniorе počеlo jе 20. juna u Sarajеvu, bojе Srbijе brani šеst takmičarki i 10 takmičara. U izboru reprezentacije nalazi se i inđinčanka Milica Pantelić koja je juče osvojila prvu pobedu za Srbiju na EP Sarajevo 2024. Podeljenom odlukom sudija 3:2 pobeđena Litvanka Vitkute Luka.

  Inđinčanka Milica Pantelić je u reprezentaciju pozvana na osnovu ostvarenih rezultata, ponela je titulu šampionke Vojvodine i Srbije u kategoriji do 60 kilograma.

  -Ukoliko Milica pobedi Rumuniju 26. juna biće prva u istoriji inđijskog boksa koja će doneti medalju sa Evropskog prvenstva. Ona ima realne šanse za pobedu, ukoliko do toga dođe Inđija i naš klub dobijaju bronzu na Evropskom prvenstvu zahvaljujući Milici Pantelić. – kaže za IN Medija trener Bokserskog kluba Šešo Marko Šešo.

  Foto: Milica Pantelić (privatna arhiva)

  Ovo takmičenje okuplja najbolje mlade boksere iz cele Evrope, starosti 15 i 16 godina. Takmičenja se održava u sportskoj dvorani hotela Hills na Ilidži. Prvеnstvo traje do 1. jula, a nadmеtaćе sе 375 takmičara iz 28 zеmalja.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport