• InfinitUm program od septembra u Inđiji

  Od septembra u Inđiji počinje sa radom nov domaći program za decu koji se bavi intelektualnim, socijalnim i emotivnim razvojem dece. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  InfinitUm program od septembra u Inđiji
  Foto: Ivana Nikić

  Program je nastao u saradnji sa 5 žena iza kojih je dugogodišnji rad sa decom koje su uvidele da na našem tržištu ne postoji tako sveobuhvatan program, a na razvoju socijalne i emocionalne inteligencije se generalno malo radi, a važne su, ako je i važnije od one intelektualne. 

  Kroz program se kombinuju mentalna aritmetika, braingym vežbe za razvoj mozga, brzalice, rebusi i ostale vežbe koje imaju za cilj podsticanje fokusa pažnje i koncentracije, analitičkog razmišljanja kod dece, bržeg učenja i procesuiranja informacija.

  -Ono što program čini dodatnojedinstvenim su mudre misli i poučne price koje kroz svoje metafore podstiču razvoj emocionalne inteligencijekod dece. –kaže za IN Medija edukatorka Ivana Nikić.

  InfinitUm program radi sa decom od 4 do 12 godina, pristup svakom detetu je individualan i autori se vode vrednošću da nije bitno koliko brzo dete napreduje, sve dok to ono radi konstantno i svojim tempom.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo