• Iz budžeta opštine Inđija 2 miliona za ogrevno drvo socijalno ugroženima

  Danas je počela podela ogrevnog drveta za korisnike novčane socijalne pomoći, starim licima i građanima koji su nesposobni za rad. U narednih 10 dana pomoć u ogrevnom drvetu dobiće 270 domaćinstava sa teritorije opštine Inđija, potvrđeno je za IN Medija iz Centra za socijalni rad „Dunav“. Ko i svake jeseni korisnicaima novčane socijalne pomoći, starlim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Iz budžeta opštine Inđija 2 miliona za ogrevno drvo socijalno ugroženima

  Danas je počela podela ogrevnog drveta za korisnike novčane socijalne pomoći, starim licima i građanima koji su nesposobni za rad. U narednih 10 dana pomoć u ogrevnom drvetu dobiće 270 domaćinstava sa teritorije opštine Inđija, potvrđeno je za IN Medija iz Centra za socijalni rad „Dunav“.

  Ko i svake jeseni korisnicaima novčane socijalne pomoći, starlim licima i nesposobnim za rad u narednih deset dana biće isporučeno po metar dvrva na kućne adrese.

  -Javnom nabavkom pribavljeno je ogrevno drvo bukve i hrasta a u okviru javne nabavke predviđen je i prevoz korisnicima. Ukupno je za ove namene izdvojeno 2 miliona dinara iz opštinskog budžeta. Izbor korisnika koji će dobiti ogrev je vršen uvidom u podatke koji poseduje Centar i oni su manje više iz godine u godinu isti. Naši korisnici već znaju da se tokom jeseni dodeljuje ogrev pa su pozivali i sami da provere da li se nalaze na spisku. –kaže za IN Medija direktorica CZS “Dunav” Željka Godić Avramović.

  Ona ističe da će do kraja godine korisnici dobiti i jednokratnu novčanu pomoć a deca iz socijalno ugroženih porodica i ove godine tokom decembra dobiće novogodišnje paketiće.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija