• Janković (SSP Inđija): Trotoari liče na seoske džade posle kiše

  Predsednik opštinskog odbora Stranke slobode i pravde, Živko Janković pozvao je nadležne da saniraju rupu u Novosadskoj ulici koja je, kako tvrdi Janković, opasnost po pešake i automobile.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Janković (SSP Inđija): Trotoari liče na seoske džade posle kiše
  Foto: OO SSP Inđija

  Poštovani sugrađani, želimo ovim putem da damo doprinos u borbi sa komunalnim uhlebima jer nemar za građane Inđije, kao i posetiocima iz drugih mesta počinje da prevazilazi sve mere i granice! U blizini čuvenog kafea Geto i poznate kancelarije SSP-a, na parkingu (ćupriji) se otvorila rupa veličine rova za vojnika pešadinca (poređenje sa aktuelnom populističkom temom – sve klince strpati u kasarne je namerno).Možda je rov za pešadiju ali je ambis za automobile. – navodi se u saopštenju I dodaje da je “posle desetak automobila koji su upali u isti, i sam sam postao žrtva te inđijske „Voronje“.

  Pozivam: Indija put, Srem put, Srbija put, „Pretora“ opštine Inđija Vladimira Gaka i člana SNS-a Aleksandra Vučića, tetkicu Ljilju, ko god bio nadležan. Zaboga, adekvatno zatvorite rupu dok nije postala portal za Kinu! Takođe, želimo da napomenemo da pešaci imaju velikih problema na trotoarima kod gradilišta u ulicama Kralja Petra I i Novosadskoj zbog nanetog blata sa gradilišta koje bahati investitori uopšte na čiste. Trotoari liče na seoske džade posle kiše! Šta rade komunalni inspektori? Slikaju automobile koji nisu propisno parkirani? Da li im je samo to u opisu posla?– kaže se u saopštenju koje potpisuje predsednik OO SSP Inđija, Živko Janković.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika