• Ješić: Nije pitanje šta je bilo, već kako ćemo dalje

  Bivši predsednik opštine Inđija i nekadašnji pokrajinski funkcioner Goran Ješić analizirao je političku situaciju nakon izbora 2. juna.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ješić: Nije pitanje šta je bilo, već kako ćemo dalje
  Foto: IN Medija

  U analizi na TV Nova Ješić je komentarišući podeljenost među opozicijom, članovima ProGlasa, među građanima koji ne glasaju za vlast, rekao je da nije više pitanje šta je bilo, već kako ćemo dalje.

  -Voleo bih da mi neko objasni kako bi to izbori bili bolji i pošteniji u septembru i zašto smo imali situaciju da na ovim izborima, u velikom broju opština gde je napravljen dobar opozicioni rezultat, imamo pobednike grupe građana a ne političke organizacije- zapitao se i ocenio da je to skrivanje od politike koje traje već deset godina.

  -Ne mislim da vanstranačke ličnosti treba da imaju bilo kakav uticaj na odluke političkih partija. Proglas je određeni broj uticajnih ljudi, koje cenim i poštujem, ali oni ne mogu da imaju uticaj na političke partije, iz prostog razloga što nisu članovi tih političkih organizacija. Nema razloga da uticajni ljudi, koji su ostvareni u svojim karijerama, ne budu članovi političkih stranaka.- ocenio je Ješić i podsetio da su Predrag Ejdus i Ljuba Tadić bili  članovi Demokratske stranke.

  Ješić je zaključio da je bežanje od političkih organizacija  “strašno loše za ovu zemlju, ne postoji ni jedna zemlja u okruženju gde grupe građana definišu politiku”.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija