• JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća Dragoljub Trifunović i tehnički direktor Dragan Došen.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JKP Vodovod: Razumite nas

  IZ JKP „Vodovod i kanalizacija Inđija“ obavestili su potrošače da su juče najavljene noćne restrikcije vode delimično urodile plodom, odnosno da su rezerve obnovljene dovoljno da se stanje vodosnabdevanja popravi u naseljima Inđija i Jarkovci.

  U naseljima Beška i Čortanovci, koja se delimično snabdevaju pijaćom vodom sa inđijskog izvorišta, stanje vodosnabdevanja je još uvek nestabilno. Iz toga razloga obaveštavamo potrošače da će se noćna isključenja vode nastaviti u skladu sa najavljenim terminima, od ponoći do šest časova ujutru. – kaže se u saopštenju vodovoda.

  JKP „Vodovod i kanalizacija Inđija JP“ izražavaju nadanje da će preduzete mere naići na razumevanje kod potrošača kao i da će u slučaju promena u stanju sa vodosnabdevanjem potrošači će biti obavešteni.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija