• JKP“Vodovod i kanalizacija“ uz podršku Opštine Inđija dva dana za redom obmanjuje građane

  Ovog puta JKP „Vodovod i kanalizacija“ građane je doveo do toga da zovu i raspituju se zašto imaju vode, što se dešava prvi put od osnivanja ovog javnog preduzeća.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JKP“Vodovod i kanalizacija“ uz podršku Opštine Inđija dva dana za redom obmanjuje građane
  Foto: IN Medija

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ Inđija dva dana za redom obaveštava stanvnike dve ulice u Inđiji da će zbog radova na mreži biti prekinuto vodosnabdevanje. Oba dana do prekida vodosnabdevanja nije došlo iako su se građani i privrednici koji posluju u tim ulicama organizovali prema najavljenom planu ovog preduzeća.

  Da inđijski vodovod svojim korisnicima priređuje iznenađenja u nenajavljenim restrikcijama vode bez obrazloženja, korisnici su se navikli. Ovog puta JKP „Vodovod i kanalizacija“ građane je doveo do toga da zovu i raspituju se zašto imaju vode, što se dešava prvi put od osnivanja ovog javnog preduzeća.

  Potpunoj dezorganizaciji ovog preduzeća ide u prilog činjenica da su meštani Krčedina dva meseca tokom leta 2022. godine bili bez vode ali i objašnjenja iz kog razloga. Trend nebrige o potrošačima i korisnicima usluga u poslednja dva dana doživeo je nadgradnju, naime ovo preduzeće je u nedelju 19, novembra najavilo prekid vodosnabdevanja za ulice Svetosavska i Novosadska (neparna strana) u periodu od 8 do 13 sati zbog radova na mreži za ponedeljak 20.novembar. Ovu vest je preneo i opštinski sajt, ali do prekida vodosnabdevanja nije došlo.

  Istu vest sa izmenjenim terminom ovo preduzeće je objavilo i 20. novembra sa najavom da će 21. novembra u terminu od 7:30 do 13 sati u istim ulicama neće biti vode zbog radova. U obaveštenju je navedeno da radovi neće biti izvođeni u slučaju loših vremenskih prilika.

  U oba pomenuta dana vremenske prilike nisu pomerile radove a stanovnici ulica su imali vodu, bez objašnjenja ili izvinjenja zbog pogrešnih informacija.

  Stanovnici ovog dela iznđije čije su firme u Novosadskoj ili Svetosavskoj ulici a delatnost im zavisi od vodosnabdevanja svoje aktivosti su dva dana pomerali i prilagođavali prestanku vodo snabdevanja, do kog nije došlo.

  U JKP „Vodovod i kanalizacija“ kažu da im se niko do sad nije javio da pita iz kog  razloga ima vodu, a građani kažu da ni oni nikada do sad nisu zvali vodovod da pitaju isto pitanja ali da je prosto neverovatno da se neko poirava sa takvim informacijama.

  -Nisam dva dana radila u prepodnevnim satima jer je najavljeno da neće biti vode, moj posao zavisi od vode kao i ovim kafićima okolo, ljudima u zgradi. I svi se organizujemo da bi se ispostavilo da je vest lažna. – kaže za IN Medija jedna od stanovnica ovog dela Inđije.

  Na pitanje IN Medija upućenom JKP“Vodovod i kanalizacija“ koji je razlog da se građani obaveštavaju o prekidu vodosnabdevanja dva dana za redom a vode ima iz JKP kažu da je „moguće da vremenske prilike ne dozvoljavaju radove“.

  -Ja sam vam pročitala obaveštenje i dalje nemam informacije, direktoru je danas slava a tehnička služba je na terenu. –kratko je rečeno IN Mediji.

  Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštine Inđija građani ispod vesti o prekidu vodosnabdevanja u ulici Novosadska (neparna strana) i Svetosavska postavljaju pitanja da li istu vest da očekuju i za sredu 22. novembar.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]