JKP“Vodovod i kanalizacija“ uz podršku Opštine Inđija dva dana za redom obmanjuje građane

Ovog puta JKP „Vodovod i kanalizacija“ građane je doveo do toga da zovu i raspituju se zašto imaju vode, što se dešava prvi put od osnivanja ovog javnog preduzeća.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
JKP“Vodovod i kanalizacija“ uz podršku Opštine Inđija dva dana za redom obmanjuje građane

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Inđija dva dana za redom obaveštava stanvnike dve ulice u Inđiji da će zbog radova na mreži biti prekinuto vodosnabdevanje. Oba dana do prekida vodosnabdevanja nije došlo iako su se građani i privrednici koji posluju u tim ulicama organizovali prema najavljenom planu ovog preduzeća.

Da inđijski vodovod svojim korisnicima priređuje iznenađenja u nenajavljenim restrikcijama vode bez obrazloženja, korisnici su se navikli. Ovog puta JKP „Vodovod i kanalizacija“ građane je doveo do toga da zovu i raspituju se zašto imaju vode, što se dešava prvi put od osnivanja ovog javnog preduzeća.

Potpunoj dezorganizaciji ovog preduzeća ide u prilog činjenica da su meštani Krčedina dva meseca tokom leta 2022. godine bili bez vode ali i objašnjenja iz kog razloga. Trend nebrige o potrošačima i korisnicima usluga u poslednja dva dana doživeo je nadgradnju, naime ovo preduzeće je u nedelju 19, novembra najavilo prekid vodosnabdevanja za ulice Svetosavska i Novosadska (neparna strana) u periodu od 8 do 13 sati zbog radova na mreži za ponedeljak 20.novembar. Ovu vest je preneo i opštinski sajt, ali do prekida vodosnabdevanja nije došlo.

Istu vest sa izmenjenim terminom ovo preduzeće je objavilo i 20. novembra sa najavom da će 21. novembra u terminu od 7:30 do 13 sati u istim ulicama neće biti vode zbog radova. U obaveštenju je navedeno da radovi neće biti izvođeni u slučaju loših vremenskih prilika.

U oba pomenuta dana vremenske prilike nisu pomerile radove a stanovnici ulica su imali vodu, bez objašnjenja ili izvinjenja zbog pogrešnih informacija.

Stanovnici ovog dela iznđije čije su firme u Novosadskoj ili Svetosavskoj ulici a delatnost im zavisi od vodosnabdevanja svoje aktivosti su dva dana pomerali i prilagođavali prestanku vodo snabdevanja, do kog nije došlo.

U JKP „Vodovod i kanalizacija“ kažu da im se niko do sad nije javio da pita iz kog  razloga ima vodu, a građani kažu da ni oni nikada do sad nisu zvali vodovod da pitaju isto pitanja ali da je prosto neverovatno da se neko poirava sa takvim informacijama.

-Nisam dva dana radila u prepodnevnim satima jer je najavljeno da neće biti vode, moj posao zavisi od vode kao i ovim kafićima okolo, ljudima u zgradi. I svi se organizujemo da bi se ispostavilo da je vest lažna. – kaže za IN Medija jedna od stanovnica ovog dela Inđije.

Na pitanje IN Medija upućenom JKP“Vodovod i kanalizacija“ koji je razlog da se građani obaveštavaju o prekidu vodosnabdevanja dva dana za redom a vode ima iz JKP kažu da je „moguće da vremenske prilike ne dozvoljavaju radove“.

-Ja sam vam pročitala obaveštenje i dalje nemam informacije, direktoru je danas slava a tehnička služba je na terenu. –kratko je rečeno IN Mediji.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštine Inđija građani ispod vesti o prekidu vodosnabdevanja u ulici Novosadska (neparna strana) i Svetosavska postavljaju pitanja da li istu vest da očekuju i za sredu 22. novembar.

 

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Štrajk operative u JKP „Vodovod i kanalizacija“?

Radnici sektora operative JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavljuju mogućnost štrajka ukoliko rukovodstvo ovog preduzeća ne ispuni njihove zahteve o kojima će izvestiti tehničkog direktora Dragana Došena u ponedeljak 4.decembra.

U Inđiji za godinu dana policiji prijavljeno 169 slučajeva nasilja

U poslednjih godinu dana na teritoriji inđijske opštine prijavljeno je 169 slučajeva nasilja, od tog broja podnete su 44 krivične prijave za nasilje u porodici a ukupno je izrečeno 144 hitnih mera i sve su produžene odlukama Suda u Staroj Pazovi, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova za područje Inđije za poslednjih godinu dana.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.