• JP „Putevi Srbije“ apeluju na vozače da budu oprezni

  Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda očekuje da do kraja dana bude hladno i vetrovito, povremeno sa snegom slabog i umerenog intenziteta, što će u većini mesta usloviti stvaranje snežnog pokrivača.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JP „Putevi Srbije“ apeluju na vozače da budu oprezni

  Iz JP „Putevi Srbije“ apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda očekuje da do kraja dana bude hladno i vetrovito, povremeno sa snegom slabog i umerenog intenziteta, što će u većini mesta usloviti stvaranje snežnog pokrivača.

  Sutra, pre podne je moguć mestimično slab sneg, posle podne se očekuje prestanak padavina, a uveče i delimično razvedravanje, kaže se u saopštenju.

  Trenutno je na većini državnih puteva na snazi drugi stepen pripravnosti, sem na deonicama autoputeva u zoni „Beograd” i „Miloš Veliki” gde je na snazi III stepen pripravnosti.

  Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu 24 časa, i ekipe putara intervenišu u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja.

  JP „Putevi Srbije“ apeluje na vozače da, zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura, moguće poledice i slabe vidljivosti na pojedinim deonicama, bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na kolovozu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Gorivo još poskupelo

  Dizel i benzin će, na pumpama u Srbiji, poskupeti danas u 15 sati, za po dva […]