• JP“Srbija Put“ : Prilagoditi brzinu uslovima puta zbog ledene kiše

  Intenzivnija ledena kiša se očekuje u noći između srede i četvrtka, 17/18. januara, kao i u četvrtak ujutru, na širem području istočne Srbije

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  JP“Srbija Put“ : Prilagoditi brzinu uslovima puta zbog ledene kiše

  JP „Putevi Srbije“ uputili su apel učesnicima u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, na području Srbije očekuje pojava ledene kiše, u sredu, 17. i četvrtak, 18.januara.

  U sredu ujutru, u jugozapadnoj i centralnoj Srbiji, ponegde se očekuju slabe mešovite padavine (sneg i kiša koja se može lediti pri tlu), sa tendencijom premeštanja padavinske zone u toku prepodneva dalje na istok i severoistok.

  Takođe, prema upozorenju, intenzivnija ledena kiša se očekuje u noći između srede i četvrtka, 17/18.januara, kao i u četvrtak ujutru, na širem području istočne Srbije, u Timočkoj i Negotinskoj Кrajini, kao i u planinskim predelima u ovoj regiji.

  „Vozačima savetujemo da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.“ – navodi se u saopštenju JP „Putevi Srbije“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Gorivo još poskupelo

  Dizel i benzin će, na pumpama u Srbiji, poskupeti danas u 15 sati, za po dva […]