• Junak 39. sednice lokalnog parlamenta Đorđe Dimić

  Sednica skupštine Opštine Inđija 39. po redu ostaće upamćena po junaku zasedanja u istoriji skupštinskih sednica, predsedavajućem lokalnog parlamenta  Đorđu Dimiću. Dimić je punih sat i po vremena čitao ukupno 52. tačke dnevnog reda, bez greške, a da kao povratnu informaciju nije dobio ni jednu jedinu reč od ukupno 29 prisutnih odbornika.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Junak 39. sednice lokalnog parlamenta Đorđe Dimić
  Foto: IN Medija

  Na sednici lokalnog parlamenta koja je trajala bezmalo dva sata prisutnima se obratio predsednik opštine Vladimir Gak sa obrazloženjima dnevnog reda koji je sadržao ukupno 52. tačke. Od prisutnih 29 odbornika lokalnog parlamenta u okviru sednice se niko nije javio za reč.

  Glas odbornika mogao se čuti samo prilikom prozivke, sa kratkim „tu“.

  Najaktivniji na sednici lokalnog parlamenta bio je predsedavajući Đorđe Dimić koji je u kontinuitetu čitao punih sat i p o vremena, bez greške. Dok se Dimić borio sa iščitavanjima, odbornici i direktori javnih preduzeća napuštali su salu, pili kafu ili igrali šah. 

  Foto: IN Medija

  Pred sam kraj iščitavanja dnevnog reda Dimić je zamolio da se pozovu odbornici da se vrate u skupštinsku salu radi glasanja.

  Nakon što su se okupili predstavnici naroda, Dimiću je krenuo drugi krug pakla ponovno iščitavanje tačaka, pitanje koliko je za, protiv i uzdržanih.

  Junak ove priče na 36. tački izglasavanja napustio je skupštinsko zasedanje i čitanje je prepustio zameniku Lazaru Vukmiroviću. Ne tako veštom naratoru.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija