• Konkurs za studentske stipendije otvoren od 16. do 30. aprila

  Komisija za dodelu stipendija dodeliće za školsku 2023/2024. godinu 100 stipendija studentima koji postižu izuzetne rezultate tokom studija i imaju prebivalište na teritoriji opštine Inđija, saopštila je lokalna samouprava. Stipendija će se isplaćivati u 10 mesečnih rata u iznosu od 20.000 dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Konkurs za studentske stipendije otvoren od 16. do 30. aprila

  Komisija za dodelu stipendija dodeliće za školsku 2023/2024. godinu 100 stipendija studentima koji postižu izuzetne rezultate tokom studija i imaju prebivalište na teritoriji opštine Inđija, saopštila je lokalna samouprava.

  Kako se navodi, pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija i Autonomna Pokrajina Vojvodina pod uslovom:  da su upisali prvi put jednu od godina osnovnih akademskih studija prvog stepena, master akademske studije, kao i studije kod kojih je akademski studijski program organizovan integrisano u okviru osnovnih i master akademskih studija, i to od druge do pete (i šeste) godine studija, da tokom studija nisu obnavljali nijednu godinu, da tokom studija imaju prosečnu ocenu najmanje 8,50 i da imaju prebivalište na teritoriji opštine Inđija najmanje tri godine. 

  Rok za prijavljivanje na Кonkurs počinje 16. do 30.aprila. Prijava i ostala konkursna dokumentacija za dodelu stipendija podnosi se Opštinskoj upravi opštine Inđija – Odeljenju za društvene delatnosti, (šalter 8).

  Neblagovremeno podnete prijave i prijave sa nepotpunom konkursnom dokumentacijom neće se razmatrati. Više detalja o konkursu saznajte na sajtu lokalne samouprave.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo