• Korolija (SSP Stara Pazova): Slobodan Ilić je taj koji je 12 godina sarađivao sa SNS-om

  Reagujući na tvrdnje narodnog poslanika Srbija centra Slobodana Ilića iznetog u tekstu „Stara Pazova: Od osam izbornih lista, SNS napravio tri“ objavljenom na našem portalu, predsednik OO SSP Stara Pazova Aleksandar Кorolija kaže da je reč o lažnim insinulacijama od strane narodnog poslanika Slobodana Ilića.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Korolija (SSP Stara Pazova): Slobodan Ilić je taj koji je 12 godina sarađivao sa SNS-om

  Podsetimo da je Slobodan Ilić naveo da je Korolija u saradnji sa Srpskom naprednom strankom u Staroj Pazovi učestvovao u rušenju izborne liste “Moguće je…”.

  Prvi čovek Stranke slobode i pravde u Staroj Pazovi, Aleksandar Korolija kaže da Ilić taj koji je 12 godina sarađivao sa naprednjacima.

  Sa obzirom na pominjanje mog ličnog imena i imena stranke kojoj pripadam SSP ovom prilikom bi hteo da ukažem na iznesene netačnosti i lažne insinulacije od strane narodnog poslanika Slobodana Ilića . Udruženje građana Pazova protiv nasilja je osnovano 12.marta a registrovano u APR-u rešenjem od 3.aprila. Udruženje je napravljeno da bi se pod tim se imenom izašlo na lokalne izbore u Staroj Pazovi i to po našoj ideji cela opozicija koja je pripadala koaliciji Srbija protiv nasilja. Ta ideja nije prihvaćena od strane Milana Turanjanina-ZLF i Slobodana Ilića-Srce samom činjenicom da su ucenjivački nastupili prema Stranci slobode i pravde nudeći nam 7.,14. i 21. mesto na listi što naravno nismo prihvatili. Takođe su bespravno uzeli ime udruženja Pazova protiv nasilja i skupljali potpise i pošto nisu imali saglasnost i imali su samo 418 validnih potpisa opštinska izborna komisija im je oborila listu. Prethodno im je u razgovoru nuđena zajednička lista i čak je nuđeno ovlašćenje za ime liste da dobiju kad mi predamo listu. Ništa nije prihvaćeno. Činjenica da Slobodan ilić 12 godina sarađivao u Staroj Pazovi sa SNS-om što je opšte poznata stvar i samim tim on nema nikakvo pravo da bilo koga a pogotovo mene optužuje za ono što je on radio. Njemu su što je javno i izjavljivao veći politički neprijatelji Stranka slobode i pravde i njen predsednik Dragan Đilas nego Srpska napredna stranka. Ovim svojim potezom i rušenjem ideje zajedničke opozicione liste na lokalnim izborima u Staroj Pazovi direktno je ponovo izašao u susret SNS-u. – zaključio je predsednik OO Stranke slobode i pravde Stara Pazova Aleksandar Korolija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem