• Lemaić: Video nadzor na divljim deponijama

  Lokalna samouprava najavila je postavljenje video nadzora na kritičnim lokacijama, na teritoriji opštine Inđija, gde se formiraju divlje deponije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lemaić: Video nadzor na divljim deponijama

  Kako se navodi, s obzirom na pozitivne pomake posle postavljanja kamere na lokaciji Putareva kuća i smanjenje količine otpada na ovoj divljoj deponiji, Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ postaviće video nadzor i na lokacijama Beška, Krčedin i Novi Karlovci.

  Kamere će biti postavljene na kritičnim mestima, tamo gde pojedini građani nedozvoljeno odlažu otpad, rekao je Dušan Lemaić, direktor komunalnog preduzeća:

  Verujemo da će ove mere imati efekta i da će uticati na svest pojedinaca da otpad odlažu na mestima predviđenim za to. – kaže Lemaić, i naglašava da je u tom smislu ostvarena dobra saradnja sa nadležnom opštinskom inspekcijom, koja dalje procesuira počinioce.

  Propisane kazne kreću se od 25 hiljada dinara za fizičko lice, preko 75 za preduzetnike, do 150 hiljada dinara za pravno lice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  200 miliona dinara bez PDV-a za novi vrtić

  Inđija se priprema za gradnju novog vrtića "Neven", zbog čega je raspisan javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije, izvođenje radova na rušenju postojećeg i izgradnji novog […]