• Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara
  Foto: Pixabay

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak javnom nabavkom predvideo je 2,5  miliona dinara za obeležavanje opštinske manifestacije Dan porodice.

  U organizaciji Udruženja penzionera opštine Inđija, u utorak, 16. maja biće obeležen ovaj dan, dok su za sredu 15. maj u bioskopskoj sali Kulturnog centra Inđija najavljene su projekcije crtanih filmova.

  Svečana manifestacija „Dan porodice“, održaće se u četvrtak, 16. maja od 18 sati, u velikoj sali Kulturnog centra Inđija.

  Međunarodni dan porodice obeležava se 15. maja, svake godine širom sveta, a nastoji da se podigne svest o značaju porodice ne samo u našim životima već i u opštem društvenom kontekstu.Organizator ove manifestacije je Aktiv penzionerki OUP-a Inđija.- navodi se u saopštenju KC Inđija.

  Dan ranije 15. maja za najmlađe Kulturni centar organizuje matine dečijih animiranih filmova. Na repertoaru tog dana su tri crtaća „Crve nikad ne letiš sam“ od 15 sati, zatim od 17 sati „Hrabri petao“ i „Luis i drugari iz svemira“ od 19 sati. Ulaz na sve projekcije je besplatan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]