• Mobilna aplikacija „EPS Uvid u račun“ na usluzi potrošačima

  Elektroprivreda Srbije pustila je u rad mobilnu aplikaciju „EPS Uvid u račun“. Time je domaćinstvima i malim kupcima omogućeno da na mobilnim telefonima plate račune, prate potrošnju električne energije, provere mesečna zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mobilna aplikacija „EPS Uvid u račun“ na usluzi potrošačima
  Foto: Pixabay

  Mobilna aplikacija „EPS Uvid u račun“ dostupna je korisnicima na platformama „iOS“ i „Android“ i besplatno se može preuzeti na „Google Play“ i „App Store“ prodavnicama, saopštio je EPS.

  Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga Elektroprivrede Srbije. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju. Istovremeno, broj korisnika našeg portala Uvid u račun je u konstantnom porastu rekao je za RTS izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS-a Radovan Stanić.

  Dodaje da građani prepoznaju benefite ovakvih usluga, ističući da aplikacija za sada ima više od 380.000 korisnika.

  Stanić je podsetio i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija