• MZ Inđija: SRS nema validan Ugovor o zakupu prostorija

  Radikali se oglušili o Odluku Saveta MZ Inđija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MZ Inđija: SRS nema validan Ugovor o zakupu prostorija
  Foto: IN Medija

  Prema izveštaju o radu MZ Inđija,koji se našao na dnevnom redu sednice Opštinskog veća, navedeno je da je Savet Mesne zajednice u više navrata razmatrao problem koji postoji u Mesnoj zajednici zbog izdavanja slobodnih prostorija u zakup.

  Prema tom izveštaju, problem je nastao zbog Ugovora o zakupu koji Mesna zajednica ima sa Opštinskim odborom Srpske Radikalne stranke.

  U izveštaju se, između ostaog, navodi da se u zgradi koja je u vlasništvu MZ Inđija nalaze i prostorije OO SRS Inđija čiji je Ugovor o zakupu istekao 3. januara 2021. godine.

  Ugovor je, navode iz Saveta mesne zajednice Inđija, bio pod znakom pitanja jer su se radikali „oglušili o odluku iz 2010. godine da potpišu aneks ugovora kojim se prostorije izdaju na period do godinu dana sa mogućnošću ponovnog produženja“.

   – Prestali su da plaćaju svoje obaveze tako da 31. decembra 2023. godine duguju 51.000,00 dinara za zakup od januara 2021. do maja 2022. godine. Od juna 2022. godine smo prestali da im fakturišemo zakup a od 2022. godine i električnu energiju jer nemaju validan ugovor sa nama. – navode iz Saveta MZ Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]