• Na današnji dan najavljen dolazak Pepersa u Inđiju (VIDEO)

  Na današnji dan, pre 17 godina, najavljen je jednodnevni festival“Green Fest“u Inđiji na kome će nastupiti „Red Hot Chilli Peppers“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na današnji dan najavljen dolazak Pepersa u Inđiju (VIDEO)
  Foto: IN Medija

  Na konferenciji za novinare koja je održana u „Medija centru“ u Beogradu najavljeno je da će pored Pepersa u Inđiji nastupiti i britpop indie rok bend „Kasabian“, Kiril, Edo Maajka, Ritam nereda i mnogi drugi.

  Tadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić, izjavio je tim povodom da je organizacija spektakularnog koncerta u Inđiji najbolji pokazatelj nesumnjivog imidža apsolutnog kvaliteta i profesionalnosti, koji ta opština demonstrira ne samo u zemlji već i širom Evrope. On je istakao da Pepersi, kao jedan od najboljih koncertnih bendova na svetu, nisu ni razmišljali o nastupu u Srbiji dok nisu pronašli kredibilne i pouzdane partnere: „Exit“ i Opštinu Inđija.

  Ovo je najbolji dokaz da je sve što smo do sada uradili u Inđiji rađeno sa jasnom vizijom i pogledom u budućnost i ka Evropi i da rezultati toga postaju vidljivi ne samo u ekonomskom smislu, već i kad su u pitanju događaji od globalnog značaja za muziku i kulturu u celini. Drago mi je što će Inđija i na ovaj način ostati zabeležena na mapi svetske kulturne scene. – zaključio je tada Ješić.

  Festival je održan 26. juna 2007. godine međutim, posle koncerta Red Hot Chili Pepers-a u Inđiji je nastao pravi saobraćajni kolaps. Veliki broj posetilaca koncerta ostao je zaglavljen na parkingu kod arene u Inđiji, a gužva se raščistila tek posle 4 sata ujutro.

  Tadašnji prvi čovek opštine Inđija Goran Ješić rekao je medijima da haos koji je nastao na parkingu i izlazima iz Inđije, bio očekivan s obzirom na to da je na koncertu bilo, prema njegovoj proceni, preko 100.000 ljudi, koji su uglavnom došli svojim automobilima.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika