Na InART –ov konkurs pristiglo 89 likovnih i 56 literarnih radova

Povodom Svetskog dana ljubaznosti, koji se obeležava 13. novembra, udruženje InART iz Inđije organizovalo je  literarni i likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Inđija. Učenici su poslali 89 likovnih i 56 literarnih radova na adresu udruženja InART iz Inđije, rekla je za IN Medija Emilija Gorjanović  Prema njenim rečima, to […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Na InART –ov konkurs pristiglo 89 likovnih i 56 literarnih radova

Povodom Svetskog dana ljubaznosti, koji se obeležava 13. novembra, udruženje InART iz Inđije organizovalo je  literarni i likovni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Inđija.

Učenici su poslali 89 likovnih i 56 literarnih radova na adresu udruženja InART iz Inđije, rekla je za IN Medija Emilija Gorjanović  Prema njenim rečima, to je više neho što su članovi udruženja očekivali.

–  Ovo je naša prva akcija sa kojom smo hteli da se predstavimo građanima opštine Inđije.  Ljubaznost nedostaje našem društvu te je to bio razlog zbog čega smo odabrali upravi Svetskii dan ljubaznosti.

Emilija Gorjanović

Izložba likovnih radova će biti postavljena u školama koje su učestvovale na konkursu, objašnjava Gorjanović.  

Lirarni radovi će biti čitani prilikom dodele nagrada. Takođe, i likovni i literarni radovi su na našem sajtu. – kaže Emilija Gorjanović.

Sagovornica IN Medija kaže da je ljubaznost zaboravljena vrlina.

Želeli smo da podstaknemo da đaci razmišljaju o ljubaznosti dok slikaju  i pišu. Izlaganjem njihovih radova želimo da i ostali građni razmišljaju o ljubaznosti. – zaključuje EMilija Gorjanović.

PROČITAJTE JOŠ:

InART-ov Konkurs za Svetski dan ljubaznosti

 

 

 

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Kultura

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.