• Nabavljen novi kontigent „Fruškogorskog skočka“ za Opštinu Inđija?

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak dodelio je ugovor Udruženju „Banstolka“ za „razne sirupe i džemove“ koje planira da poklanja. Ovo udruženje poznato je po proizvodnji meda za potenciju „Fruškogorski skočko“ koji je bio sadržaj nabavke iz 2023. godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nabavljen novi kontigent „Fruškogorskog skočka“ za Opštinu Inđija?

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak zaključio je ugovor sa Udruženjem žena „Banstolka“ vredan 45.000 dinara sa PDV, predmet nabavke „razni sirupi i džemovi“ za poklone i nagrade.

  Za još jednu nabavku proizvoda Udrženja žena „Banstolka“ predsednik opštine Inđija Vladimir Gak je uručio ugovor 10. juna ove godine u vrednosti od 45.000 dinara a u opisu nabavke je navedeno da su u pitanju „razni sirupi i džemovi“ namenjeni za poklone i nagrade.

  Prema Članu 27. tačka 1) – u pitanju je  nabavka čija je procenjena vrednost manja od pragova do kojih se Zakon ne primenjuje – za nabavku dobara, usluga i sprovođenje konkursa za dizajn, čija je procenjena vrednost manja od 1.000.000 dinara i nabavku radova čija je procenjena vrednost manja od 3.000.000 dinara.

  Foto: Printscreen

  Podsetimo, burnu reakciju javnosti ali i lokalne samouprave izazvala je vest o proizvodu Udruženja „Banstolka“  med za potenciju „Fruškogorski skočko“ koji je predsednik opštine dodelio maloletnim sportistima novembra prošle godine na prijemu za postignute rezultate u sportu. U sadržaju poklon paketa tada se našao i med za potenciju za čega Kabinet predsednika a ni sam predsednik nisu imali objašnjenje ko je odlučio da se takav poklon dodeli maloletnicima.

  Objašnjenje o nabavkama ove vrste proizvoda kao i kome su oni namenjeni kao „poklon“ za delegacije koje posećuju lokalnu samoupravu za IN Medija nisu dali predstavnici lokalne vlasti.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija