• Najviše saobraćajnih nezgoda u ulicama Jug Bogdana i Dušana Jerkovića

  Najviše saobraćajnih nezgoda u toku prošle godine se u Inđiji dogodilo u ulicama Jug Bogdana i Dušana Jerkovića, navedeno je u izveštaju o stanju bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Inđija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Najviše saobraćajnih nezgoda u ulicama Jug Bogdana i Dušana Jerkovića

  Kako se navodi, u ulici Jug Bogdana je u prošloj godini bilo ukupno 6 saobraćajnih nezgoda dok se 5 dogodilo u Ulici Dušana Jerkovića.

  Kada je reč o kritičkim tačkama na državnim putevima, najkritičnije je kod „Krsta“ kao i na takozvanoj „Devijaciji“. Takođe, kao kritična tačka navedene je raskrsnica ulice Kralja Petra Prvog – Branka Radičevića – Sonje Marinković.

  Prema izveštaju o bezbednosti saobraćaja, kritično je između stovarišta „Apatinske pivare“ i benzinske pumpe „OMV“ gde zbog velikog broja preduzeća, benzinskih pumpi i neadekvatne signazlizacije dolazi do saobraćajnih nezgoda prilikom uključivanja vozila u saobraćaj.

  Kritična deonica je i put od fabrike „Monus“ do petlje Inđija kao i deonica puta Novi Karlovci – Novi Slankamen.

  Utvrđeno je da je u decembru 2023. godine bio povećan broj saobraćajnih nezgoda, ukupno 16. 

  U prošloj godini policija je sankcionisala 559 učesnika u saobraćaju, isključila 62 vozača i od tog broja njih 35 je vozilo pod dejstvom alkohola.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Javna rasprava o rebalansu budžeta od 27. aprila

  U ponedeljak, od 10 sati, održaće se sednica Opštinskog veća na kojoj će većnici doneti Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine […]