• Napadnuti posmatrači Crte u Odžacima, uništen im je automobil

  Programski direktor Crta Raša Nedeljkov rekao je da su posmatrači te organizacije napadnuti u Odžacima i da im je uništeno vozilo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Napadnuti posmatrači Crte u Odžacima, uništen im je automobil
  Foto: CRTA

  Kaže da se radi o mobilnom timu Crte koji je posmatrao dešavanja van biračkog mesta 8.

  Mobilni tim je uočio radnje za koje su sumnjali da je u pitanju ‘bugarski voz’. Više desetina glasačkih listića se iznosilo iz biračkog mesta i odnosilo u stranačke prostorije prekoputa. –  rekao je Nedeljkov.

  Kako kaže, obavestili su PU Odžaci i „tada je crni BMW X5 beogradskih tablica prišao biračkom mestu“.

  Naši posmatrači, iako su u daljini uočili inspektora koji je dolazio po našoj prijavi da uzme izjave, krenuli su da se povlače s tog biračkog mesta i krenuli su put Odžaka do policijske stanice. – ispričao je Nedeljkov.

  Dodao je da je posmatrače sve vreme pratilo to vozilo, ali uspeli su da dođu ispred policijske stanice, gde im je vozilo i uništeno.

  Ovi posmatrači su povučeni sa posmatranja i povukli smo našeg posmatrača sa biračkog mesta 8. Ovo je izolovan slučaj, ali uznemirujući, imajući u vidu da nam se ovako nikada nije dogodilo. – zaključio je Nedeljkov.

   

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Mladim poljoprivrednicima 148 miliona dinara

  Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu organizovao je dodelu ugovora, u vrednosti 148 miliona dinara, poljoprivrednim proizvođačima mlađim od 40 […]