• Narednog ponedeljka sednica lokalnog parlamenta

  Za ponedeljak, 29. april, zakazana je sednica lokalnog parlamenta na kojoj će odbornici razmatrati i usvojiti čak 52 tačke dnevnog reda.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Narednog ponedeljka sednica lokalnog parlamenta
  Foto: IN Medija

  Na dnevnom redu sednice Skupštine opštine Inđija, razmatraće se i doneti Odluka o vršenju eksterne revizije završnog računa budžeta opštine Inđija,

  Odbornici će doneti Plan detalјne regulacije rekonstrukcije i izgradnje petlјe Maradik na državnom putu prvog A reda A1 (E75)

  Takođe, razmatraće se i doneti Plan detalјne regulacije dela bloka 42 u Inđiji, izmena i dopuna Plana detalјne regulacije severoistočne radne zone u Inđiji, Na dnevnom redu sednice je i Odluka o izradi Plana detalјne regulacije za TS 400/100KV sa priklјučnim dalekovodom i pristupnom saobraćajnicom u KO Krčedin i KO Novi Karlovci,

  Donošenje Odluke o izradi Izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselјa Stari Slankamen, je takođe na dnevnom redu kao i donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o upravlјanju javnim parkiralištima.

  Odbornici u lokalnom parlamenti će razmatrati i doneti Odluku o promeni namene zemlјišta (parcela broj 7735/7 k.o. Inđija), kao i parcela broj 3757/2 k.o. Inđija broja 3757/3 k.o. Inđija i broja 2995/66 k.o. Inđija.

  Na sednici koja je zakazana za idući ponedeljak, doneće se Odluka o davanju saglasnosti Osnovnoj školi „Slobodan Bajić Paja“ Novi Karlovci za izvođenje radova.

  Odbornici će doneti i Zaklјučak o davanju saglasnosti Osnovnoj školi „22. JUL“ Krčedin za zaklјučenje aneksa ugovora o kupovini stana.

  Između ostalog, odbornici će razmatrati i doneti odluku o raviziji Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Inđija za period 2022-2027. godine i Akcionog plana bezbednosti na putevima opštine Inđija 2022-2027. godine.

  Na dnevnom redu sednice Skupštine opštine Inđija razmatraće se i izveštaji o radu javnih preduzeća, ustanova kao i Saveta mesnih zajednica.

  Sednica Skupštine opštine Inđija je zakazana za deset sati.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  200 miliona dinara bez PDV-a za novi vrtić

  Inđija se priprema za gradnju novog vrtića "Neven", zbog čega je raspisan javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije, izvođenje radova na rušenju postojećeg i izgradnji novog […]