• Nepoznati detalji oko obeležavanja školske slave Sveti Sava

  Visina izdvojenog novca za obeležavanje školske slave Sveti Sava u Inđiji nije poznata obzirom da u budžetu opštine Inđija za ovu godinu nisu jasno navedeni troškovi za manifestacije. Komisija za dodelu priznanja do ovog trenutka još uvek nije dala svoje predloge o visini nagrade i imenima nagrađenih.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nepoznati detalji oko obeležavanja školske slave Sveti Sava

  Svetosavska akademija povodom školske slave Sveti Sava biće održana u subotu 27. januara od 17 sati u velikoj Sali Kulturnog centra Inđija. Ovogodišnja škola domaćin je srednja škola „Mihajlo Pupin“.       Nakon akademije od 19 sati u svečanoj Sali Dijamant u Inđiji biće održan svetosavski bal. Tradicionalno na akademiji biće uručene Svetosavske povelje  prosvetnim radnicima i učenicima koji su se svojim radom istakli u prosveti.

  Odluku o dodeli Svetosavske povelje donosi komisija koju imenuje Skupština opštine Inđija, a podrazumeva diplomu i novčanu naknadu. Nakon odluke komisije Opštinsko veće usvaja Rešenje o visini novčanog iznosa Svetosavske povelje koja se dodeljuje. Do sada nije poznata visina nagrade ni dobitnici ovogodišnje povelje jer Komisija za dodelu opštinskih priznanja još uvek nije održala sastanak.

  Pored nepoznatog iznosa visine nagrade i nagrađenih nije poznato koliko novca će biti izdvojeno za ovu manifestaciju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo