• Niko nije nadležan za saniranje štete na banderi koja je pretnja za bezbednost?

  Stanovnvnici ulice Maksima Gorkog u Inđiji tvrde da se prilikom jačeg vetra bandera ljulja, sa nje otpadaju čitavi komadi betona i pitanje je trenutka kada će se srušiti, povući za sobom strujne kablove i usmrtiti nekog.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Niko nije nadležan za saniranje štete na banderi koja je pretnja za bezbednost?

  Betonska bandera u ulici Maksima Gorkog u Inđiji nakon što ju je načeo zub vremena dodatna oštećenja pretrpela je tokom nevremena u julu ove godine. Delovi betonske bandere na kojoj su strujni i telefonski kablovi kao i sijalica za uličnu rasvetu, otpadaju. Stanovnici ove ulice problem su prijavljivali nekoliko puta nakon same oluje i tokom proteklih 6 meseci (ne)nadležnim službama, problem ni nakon 6 meseci nije rešen.

  Komadi betona otpadaju sa bandere koja je svoj radni vek odavno završila, nakon nevremena koje je pogodilo Inđiju u nekoliko navrata tokom jula ove godine stanje bandere je pogoršano.

  -Prijavili smo odmah nakon nevremena da je bandera oštećena i da je opasnost za prolaznike, prvi odgovor je bio da se strpimo jer imaju prioritetnijih havarija koje treba rešiti. Sačekali smo pa ponovo prijavili elektrodistribuciji, izašli su na teren i konstatacija je bila: može ona još- kažu za IN Medija stanovnici ove ulice.

  Problem je prijavlje i call centru „Sistem 48“ i to tri puta, ovaj sistem prijavljivanja komunalnih problema zamišljen je da u roku od 48 sati reaguje, reši ili da informaciju o datumu rešavanja prijavljenog problema. Slučaj bandere u ulici Maksima Gorkog nakon poziva upućenih kol centru još uvek nije rešen a i na odgovor se čeka mesecima.

  Stanovnvnici ove ulice tvrde da se prilikom jačeg vetra bandera ljulja, sa nje otpadaju čitavi komadi betona i pitanje je trenutka kada će se srušiti, povući za sobom strujne kablove i usmrtiti nekog.

  Pomenuta ulica nalazi se u blizina bloka zgrada u kojima živi dosta dece i starijih osoba, prometna je i samim tim opasna po velik broj ljudi. Stanovnici ove ulice mole nadležne da se dogovore čija je dužnost da banderu zamene.

  -Molim vas, nemojte dozvoliti da neko strada kako bi ste rešili problem. Molimo vas da se nađe nadležan za rešavanje ovog problema jer smo dovoljno čekali.Probaćemo i ovim putem da preko medija skrenemo pažnju jer nas niko ne čuje.Ko je nadležan za održavanje? –poručuju stanovnici ove ulice, podsećajući na tragične događaje iz jula u Bačkoj Palanci.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo