• Nova Pazova: Najavljen protest građana zbog nedovršene rekonstrukcije centralne raskrsnice

  Građani Nove Pazove nezadovoljni zbog nedovršenih radova na rekonstrukciji centralne raskrsnice najavili su protest kako bi na taj način skrenuli pažnju na problem koji muči, ne samo meštane Nove Pazove, već i ostale građane ovog dela Srema koji svakodnevno svojim automobilima prolaze na toj deonici državnog puta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nova Pazova: Najavljen protest građana zbog nedovršene rekonstrukcije centralne raskrsnice

  Podsetimo da su radovi na rehabilitaciji dela puta Inđija – Stara Pazova završeni u avgustu prošle godine nakon čega je predsednik opštine Stara Pazova,  Đorđe Radinović, izjavio da će se  rekonstrukcija ovog pravca nastaviti kroz glavne ulice u Staroj Pazovi, potom između Stare Pazove i Nove Pazove, kroz glavne ulice u Novoj Pazovi i konačno ka Batajnici.

  Tako će svi glavni pravci u opštini Stara Pazova biti u potpunosti rekonstruisani. – rekao je Radinović u avgustu prošle godine.

  Međutim, radovi koji su podrazumevali i rekonstrukciju centralne raskrsnice u Novoj Pazovi prekinuti su par dana pred izbore 2023. godine.

  Kako su za IN Medija potvrdili stanovnici Nove Pazove, ukupno 500 metara puta se nalazi u katastrofalnom stanju.

  Ja nemam novca za konstantne popravke automobila ili nove gume, ovo stanje je neizdrživo. – kaže sagovornica IN Medija.

  Ona navodi da građanima Nove Pazove niko iz Sremputa, koji je izvođač radova, niti predstavnika vlasti u opštini Stara Pazova nije objasnio zbog čega su zaustavljeni radovi polovinom decembra kada su vremenske prilike bile pogodne za radove.

  Sada trpe ne samo novopazovčani već i svi oni koji putuju za Beograd starim putem. – dodaje naša sagovornica i kaže da su se zbog toga građani odlučili na protest pa i blokadu puta, ako bude potrebno.

  Kako su potvrdili za IN Medija, protest ne organizuje ni jedna politička stranka.

  Građani Nove Pazove a i ostale komšije iz okolnih mesta molimo da nam se pridruže u zajedničkoj akciji izlaska na centar Nove Pazove i blokadi saobraćaja u želji da dobijemo odgovore na pitanja od predsednika Opštine Đorđa Radinovića šta se dešava sa glavnom ulicom i zašto su prekinuti radovi. – objasnila je sagovornica našeg portala.

  Skup je u nedelju 14.januara .2024. godine u 11 sati u centru Nove Pazove, dodaje sagovornica IN Medija.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem

  Pećinci: Uhapšen zbog više teških krađa

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima, uhapsili su Z. J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška […]

  Radovi na petlji Pećinci

  JP “Putevi Srbije” najavilo je radove na državnom putu I A reda broj 3 deonica Dobanovci-petlja Pećinci kao i na samoj petlji […]