• Od 1. jula letnji red vožnje JPI, prevoznik će biti izabran javnom nabavkom

  U Inđiji se od 1. jula izmenio režim saobraćanja svih gradskih linija, odnosno primenjuje se letnji red vožnje koji važi do 1. septembra, izbor prevoznika kroz JPP biće kroz javnu nabavku – uskoro.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od 1. jula letnji red vožnje JPI, prevoznik će biti izabran javnom nabavkom

  Od ponedeljka 1. jula primenjuje se letnji red vožnje u JPI koji važi do 1. septembra, a iz JPI još uvek nije tačno saopšteno koliko će tačno vozila gradskog prevoza biti na ulicama i koji polasci su redukovani.

  Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak naveo je za lokalne medije da je urađen elaborat JPP (javno-privatno partnerstvo) i da će uskoro biti objavljena javna nabavka za najboljeg ponuđača javnog prevoza u Inđiji.

  -Ja sam uveren da ćemo pronaći mnogo bolje rešenje nego što je to danas. Nije to neka velika nauka da funkcioniše nekih 15 – 16 autobusa koliko treba da funkcioniše na teritoriji opštine Inđija. – kazao je Gak.

  Novi red vožnje podrazumeva vremenske korekcije autobuskih polazaka, usklađene sa potrebama korisnika usluga prevoza u narednim mesecima. Osnov za organizaciju prevoza u letnjem periodu je očekivano smanjenje broja putnika zbog korišćenja godišnjih odmora i letnjeg raspusta.

  Javnom nabavkom male vrednosti Opštinska uprava Opštine Inđija dodelila je 25. juna ugovor vredan 395  hiljada dinara  Lasti Beograd za „prevoz srednjoškolaca“.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Letovanje za decu iz socijalno ugroženih porodica

  Grupa od pedesetoro dece iz socijalno ugroženih porodica iz inđijske opštine 25. jula putuje na more u Baošiće, u odmaralište Crvenog krsta Srbije, saopšteno je iz lokalne […]

  Poklon laptopovi za školsku 2022/23 godinu

  Sa godinu dana zakašnjenja, danas su uručeni laptopovi vukovcima, sportistima i učenicima koji su postigli rezultate na republičkim takmičenjima za školsku 2022/23 godinu. […]