• Od sutra javna rasprava o rebalansu budžeta

  Od sutra, 31. oktobra, počinje  javna rasprava o rebalansu budžeta koja će trajati do 15. novembra ove godine. Nacrt Odluke o rebalansu će biti prestavljen na otvorenom sastanku sa građanima koji je zakazan za 6. novembar, u zgradi Opštine Inđija, sa početkom od 10 časova. Podsetimo da je prema ranijim najavama, još jedan rebalans budžeta […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od sutra javna rasprava o rebalansu budžeta

  Od sutra, 31. oktobra, počinje  javna rasprava o rebalansu budžeta koja će trajati do 15. novembra ove godine.

  Nacrt Odluke o rebalansu će biti prestavljen na otvorenom sastanku sa građanima koji je zakazan za 6. novembar, u zgradi Opštine Inđija, sa početkom od 10 časova.

  Podsetimo da je prema ranijim najavama, još jedan rebalans budžeta za 2023. godinu trebalo bi da se pred odbornicima nađe u oktobru.

  Takođe, prema preporukama DRI (drževne revizorske komisije) lokalna samouprava je dužna da od oktobra da predlog Nacrta budžeta za iduću 2024. godinu.

  Prethodni  rebalans budžeta je usvojen na sednici Skupštine opštine održane 18. avgusta dok je pre toga održana javna rasprava koja  trajala od 25. jula do 8. avgusta ove godine.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]