• Odbor Skupštine Srbije novčano kaznio četvoro poslanika opozicije i jednog iz SNS

  Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja izrekao je danas novčane kazne za četvoro poslanika opozicije i jednog iz Srpske napredne stranke kojima će od plate biti oduzeto od 11 do 57 hiljada dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odbor Skupštine Srbije novčano kaznio četvoro poslanika opozicije i jednog iz SNS

  Novčano sa po deset posto plate su po opomeni kažnjeni poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović, Demokratske stranke Srđan Milivojević, Zeleno levog fronta Radomir Lazović i Srpske napredne stranke Radoslav Milojičić.

  Oduzimanjem 50 odsto plate kažnjen je poslanik narodnog pokreta Srbija Borislav Novaković kome je bila izrečena mera udaljenja sa sednice jer je tokom govora premijera Miloša Vučevića prišao govornici, dobacivao i pokazivao fotografije.

  Poslanici Narodnog pokreta Srbije i DS Miroslav Aleksić i Dragana Rakić rekli su na sednici Odbora da nemaju ništa protiv kazni, ali da bi predsednica Skupštine trebalo da bude pravednija u izricanju opomena jer je nesrazmerno više kažnjenih poslanika opozicije.

  Ipak je konstatovano da je nakon dužeg vremena kazna izrečena i jednom poslaniku SNS-a.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Napadnit novinar Radara Vuk Cvijić

  Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Njega je pesnicom u glavu udario urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević kojeg je sreo u Kosovskoj […]