• Odbornik SNS Nikola Došen dobio 1,5 miliona dinara iz budžeta

  Gotovo 13 hiljada evra Nikoli Došenu dodeljeno je izmenom o javnim nabavkama od 22. aprila ove godine koje potpisuje predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odbornik SNS Nikola Došen dobio 1,5 miliona dinara iz budžeta
  Foto: Printscreen

  Članu Kabineta opštine Inđija i odborniku SNS Nikoli Došednu dodeljeno je 1,5 miliona dinara za organizaciju „Rock and roll“ turnira u malom fudbalu.

  I pored činjenice da je vršio funkciju odbornika u lokalnom parlamentu Došen Nikola je i član Kabineta predsednika opštine Inđija, koji sa 1,5 miliona dinara novca građana organizuje turnir u malom fudbalu, odbio je da razgovara sa novinarima.

  Nikola Došen je na mesto člana Kabineta došao odmah nakon izbora 2016. godine. Mesec dana nakon formiranja vlasti 1.jula dobio posao u opštinskoj Agenciji za IT, GIS i Telekomunikacije.

  Prekidanjem veze Došen je odbio da odgovori na pitanja IN Medija o propozicijama za ovaj turnir koji ima tradiciju dužu nego Došen godina života.

  Raspolažući sa 1,5 miliona dinara građana Inđije Nikola Došen je za IN Medija o turniru odgovorio prekidanjem veze. Uporedo sa ovakvim odnosom prema građanima Došen Nikola nalazi se i na listi za još jedan mandat odbornika „Aleksandar Vučić – Inđija Sutra“.

  Turnir vredan 1,5 miliona dinara trajaće dve nedelje a pokrovitelji su Opština Inđija, Kulturni centar Inđija i Savez sportova.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Stanje sa rezervama krvi nepromenjivo – na minimumu

  Crveni krst Inđija i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine sutra od 8 do 11 sati u inđijskom Domu zdravlja sprovešće još jednu redovnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Svi koji se odazovu […]

  Prodajna cena Energo Zelene sa 10,6 na 5,3 miliona evra

  Firmu za preradu životinjskog otpada iz Inđije država nije uspela da proda za 10,6 miliona evra, iako je zbog kršenja sopstvenih propisa, presudom međunarodne arbitraže, morala da je otkupi od […]

  Inđija sutra obeležava gradsku slavu

  Ove godine gradska slava Duhovi praznuje se 23. juna u Inđiji, dan ranije meštani Maradika obeležiće slavu dok beščani Duhove obeležavaju u ponedeljak 24. […]