• OO SSP Inđija: Blokirati dalji rad opštinske uprave i sprečiti destrukciju parkića kod Gimnazije

  Opštinski modbor SSP Inđija citirao muzičara Ramba Amadeusa i pozvao sve političke i građanske organizacije u Inđiji da blokiraju rad opštinske uprave svim političkim sredstvima kako bi sprečili dalju “destrukciju” Trga Sloboda.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OO SSP Inđija: Blokirati dalji rad opštinske uprave i sprečiti destrukciju parkića kod Gimnazije
  Foto: IN Medija

  OO SSP Inđija u svom saopštenju ističe da proteklih nekoliko dana građani svedoče  katastrofalnom delovanju vlasti u svoj svojoj nekompetentnosti i javašluku a vezano za destrukciju čuvenog inđijskog parkića na centru.

  -Podsećamo sugrađane da je naš parkić čuveno mesto okupljanja i druženja svih generacija Inđinčana. To mesto su ovih dana napali bageri i kojekakve građevinske mašine u preskupom rušilačkom pohodu po nalogu opštinskih vlasti. Iz naših džepova se finansira destrukcija jedine zelene površine u moru betona u samom centru! Naravno da vlast ne sme da se oglasi i odgovori na postavljena pitanja jer bi samo ogolila svoju nekompetentnost kao i u slučaju železničke stanice „u njivama“ ili prelaza preko pruge za naše sugrađane koji žive „preko nadvožnjaka“ ili do sada ne spomenuta rampa ili lift na inđijskoj železničkoj stanici. Niko iz vlasti ni ne pogleda projekte koji se izvode u našoj opštini jer da su ih pogledali, iako nekompetentni, ne bi stavili potpise na iste. Pozivamo sve političke i građanske orgnizacije koje zauzimaju odbornička mesta u Skupštini Opštine Inđija, posebno opozicione, da najhitnije, blokiraju rad opštinske uprave svim političkim sredstvima do prekida radova na destrukciji parkića na centru i da spasimo bar malo zelenila u sivom betonskom moru.- navodi se u saopštenju.

  Opštinski odbor Strane slobode i pravde u zaključku saopštenja citira muzičara Ramba Amadeusa

  „Da se pitam,  ja bih betonir’o travu

  I ofarb’o tamno braon svaku vodu plavu!

  Nekako bih probušio tanki sloj ozona

  A Zemlju bih zaštitio kesom od najlona!

  Beton, beton, samo beton!

  Beton nama treba!“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika