• Opozicija o odlaganju sednice Skupštine Beograda: Naša pobeda, sprečićemo i onu 1. Marta

  Predstavnici opozicione koalicije „Srbija protiv nasilja“ izrazili su zadovoljstvo zbog toga što danas nije održana konstitutivna sednica Skupštine Beograda.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opozicija o odlaganju sednice Skupštine Beograda: Naša pobeda, sprečićemo i onu 1. Marta
  Foto: 021.rs

  Ova koalicija je najavila da će zajedno sa građanima učiniti sve da do toga ne dođe ni 1. marta.

  Prethodno je konstitutivna sednica odložena za 1. mart jer u sali Skupštine Beograda nije bilo dovoljno odbornika za rad.

  Predstavnici Koalicije „Srbija protiv nasilja“ Dobrica Veselinović i Vladimir Obradović su novinarima ponovili da su beogradski izbori pokradeni, za to su optužili vlast i zatražili novo glasanje pod novim uslovima.

  Veselinović je rekao da ovo što se danas desilo jeste pobeda opozicije i potvrda ispravnosti svega što je ta opoziciona koalicija radila.

   On je izrazio zadovoljstvo što danas, „uprkos raznim spekulacijama“, nije došlo do kupovine odbornika i preletanja na stranu vlasti.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Izbori 2024

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]

  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina. […]