• Opština Inđija raspisala Javni poziv za sufinansiranje mera enegetske sanacije

  U okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“, Opština Inđija raspisala je Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova za 2024. godinu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Inđija raspisala Javni poziv za sufinansiranje mera enegetske sanacije
  Foto: IN Medija

  Nova šansa da ovog puta inđinčani kojima je potrebna zamena stolarije, postavljanje termičke izolacije ispod krovnog pokrivača, zamena peći na čvrsto gorivo ili ugradnja toplotnih pumpi i solarnih kolektora dobiju sredstva za sufinansiranje.

  Opština Inđija raspisala je javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji inđijske opštine za 2024. godinu.

  Кonkurs je otvoren do utroška sredstava a najkasnije do 31. decembra 2024. godine, a za ove namene obezbeđeno je 30 miliona dinara, od čega polovinu sredstava obezbeđuje Ministarstvo rudarstva i energetike, a polovinu Opština Inđija.

  Javni poziv podrazumeva nekoliko mera energetske sanacije, među kojima su: zamena spoljnih prozora i vrata, postavljanje termičke izolacije ispod krovnog pokrivača, zamena peći na čvrsto gorivo, kao i ugradnja toplotnih pumpi i solarnih kolektora.

  Sve prijave koje se podnesu pre 12. jula neće biti uzete u razmatranje, kaže se u javnom pozivu čiji ceo tekst možete pogledati na OVOM linku.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija