• Opština Inđija: Upozorenje građanima na vremenske nepogode tokom noći

  Upozorenje na vremenske nepogode u Inđiji tokom noći. Oglasila se i lokalna samouprava saopštenjem za građane.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Inđija: Upozorenje građanima na vremenske nepogode tokom noći
  Foto: arhiva

  Prema podacima Republičkog Hidromeorološkog zavoda Srbije i upozorenja Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Repubike Srbije, večeras, tokom noći i sutra očekuje se da Inđiju pogodi nevreme praćeno velikom količinom padavina sa grmljavinom i to između 40 i 50 mm/m², a moguća je pojava grada.

  Večeras, u toku noći i sutra očekuju se grmlјavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i vetrom olujne jačine. U većini mesta pašće između 20 i 40 mm, a u delovima Vojvodine, zapadne i centralne Srbije i do 80 mm kiše za 24 h, lokalno i više. Dnevna temperatura će u većini mesta biti u padu za 10 do 13 °S. – navodi RHMZ. 

  O najavljenim nepogodama oglasila se i lokalna samouprava upozorenjem u kom navode da građani zaštite svoju imovinu.

  -Apelujemo na sugrađane da svoje automobile ne parkiraju u zonama ispod lišćarskih i četinarskih stabala zbog mogućnosti pucanja grana ili padanja čitavih stabala, i tako spreče nanošenje štete.Takođe, neophodno je preduzeti sve mere kako bi se sprečila ili umanjila šteta na pokretnoj i nepokretnoj imovini.- navodi se u obaveštenju Opštine Inđija.

  Svi raspoloživi resursi javnih službi nalaze se u pripravnosti zbog nadolazeće nepogode, zaključuje se u saopštenju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Inđija: Od večeras nema restrikcija vode

  Nadležni u JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija saopštili su danas da su rezerve vode obnovljene te da nema više potrebe za restrikcijama […]

  Pokušaj samoubistva na jarkovačkom putu

  Prema nezvaničnim informacijama, danas oko 12:20 na putu ka naseljenom mestu Jarkovci pronađeno je telo muškarca koji je pokušao samoubistvo pucnjem u […]