• Opština Inđija za kafu, sokove i vodu javnom nabavkom opredelila 48 hiljada evra

  Opština Inđija je kroz javnu nabavku za gazirane i tople napitake kao i vode u balonima odlučila da potroši gotovo 48 hiljada evra sa PDV.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Opština Inđija za kafu, sokove i vodu javnom nabavkom opredelila 48 hiljada evra
  Foto: Pixabay

  Ukupna procenjena vrednost za tri partije je gotovo 48 hilljada evra sa PDV. Građani Inđije platiće za potrebe lokalne samouprave i njene organe pomenuti iznos podeljen u tri partije (dela) „prehrambeni proizvodi, gazirana i negazirana pića i dr“, zatim prirodnu vodu u balonima kao i „proizvode za pravljenje toplih napitaka“.

  Nabavka je objavljena na portalu javnih nabavki 28. februara na koju se javilo ukupnoi 7 ponuđača od tog broja odabrana su tri ponuđača koji su dostavili „ekonomski najpovoljniju ponudu“.

  Lokalnu samoupravu će prehrambenim proizvodima, gaziranim i negaziranim pićima snabdevati firma iz Svilajnca u iznosu od 3,9 miliona dinara odnosno 33,8 hiljada evra.

  Za prirodnu vodu u balonima kroz javnu nabavku odabrana je firma iz Vršca u iznosu od 360 hiljada dinara sa PDV.

  Dok je jedini ujedno i odabrani dobavljač toplih napitaka za potrebe lokalne samouprave firma MIKUS doo iz Vojke, visina javne nabavke za ove namene je milion dinara odnosno 9,2 hiljada evra sa PDV.

  Pomenuta sredstva obezbeđena su budžetom Opštine Inđija za 2024.godinu.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  200 miliona dinara bez PDV-a za novi vrtić

  Inđija se priprema za gradnju novog vrtića "Neven", zbog čega je raspisan javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije, izvođenje radova na rušenju postojećeg i izgradnji novog […]