• Oradio: Direktor RTV-a poručio redakciji da ima podršku rukovodstva

  Generalni direktor Radio televizije Vojvodine Goran Karadžić saopštio je redakciji Oradija da računaju na podršku rukovodstva u daljem radu, navedeno je u tekstu tog medija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Oradio: Direktor RTV-a poručio redakciji da ima podršku rukovodstva
  Foto: Pixabay

  Generalni direktor Radio televizije Vojvodine Goran Karadžić saopštio je redakciji Oradija da naša energija ne može da se zanemari i da možemo da računamo na podršku rukovodstva u daljem radu. Prema njegovim rečima, na kraju ove godine ćemo sumirati rezultate i razmatrati budućnost Oradija. – saopštila je redakcija.

  Podrška Oradiju stigla je od brojnih udruženja i pojedinaca. Oglasili su se Novosadska novinarska škola, profesori i asistenti Odseka za medijske studije u Novom Sadu, Koalicija za slobodu medija, Slavko Ćuruvija fondacija…

  Novosadska novinarska škola istakla je da istraživanja pokazuju da se mladi prevashodno informišu putem interneta.

  Zbog toga je, kako navode, „postojanje Oradija naročito dragoceno i treba da se razvija, a takav moderan kanal komunikacije Radio-televiziju Vojvodine izdvaja od drugih javnih servisa u regionu“.

  Pre toga, generalni direktor Radio-televizije Vojvodine Goran Karadžić je izjavio da odluka o postojanju Oradija neće biti doneta u sledećih nekoliko meseci.

  Nakon razgovora Karadžića I redakcije, Predrag Novković, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika je na svom FB profilu napisao:

  Hvala od srca svima koji su prethodnih dana reagovali, protestovali, šerovali, kliknuli ili lajkovali i tako pomogli da sačuvamo Oradio. Ali, nije kraj, prava akcija tek kreće. Ili, što bi rekao pesnik – kad misliš gotovo, a ono počinje tek…

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Dnevni voz Novi Sad – Bar saobraća od 14. juna

  Počela je prodaja karata za dnevni barski voz koji saobraća od Novog Sada do Bara i obratno. Kao i ranije, večernji voz za Bar kreće iz Zemuna.  Voz od Novog Sada do Bara će saobraćati od 14. […]