• Orlić: Konstitutivna sednica Skupštine do 11. februara, onda biramo ljude za plan „Skok u budućnost“

  Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić rekao je da će do 11. februara biti održana kostitutivna sednica novog parlamenta, nakon čega će se pristupiti formiranju Vlade.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Orlić: Konstitutivna sednica Skupštine do 11. februara, onda biramo ljude za plan „Skok u budućnost“
  Foto: Vladimir Orlić (facebook(

  On je gostujući na televiziji Pink ukazao da su proglašeni konačni rezultati izbora i da je počeo da teče rok od 30 dana za održavanje konstitutivne sednice Skupštine Srbije.

  Sve ide po planu i zakonu. Najkasnije do 11. februara će biti održana konstitutivna sednica Parlamenta. Onda će se pristupiti donošenju zakona koji su neophodni za formiranje vlade i na kraju će biti izabrani oni ljudi koji će moći da sprovedu plan ‘Srbija 2027 – skok u budućnost.- rekao je Orlić.

  On je kazao da se narod izjasnio na izborima i pokazao koliko podržava politiku koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

  Orlić je naglasio da opozicija pokazuje „mržnju, bes i kidisanje“ i da nastavlja prljavu kampanju koju je počela „još prvog dana predizborne kampanje“.

  On je procenio i da se opozicija neće odreći mandata u Skupštini Srbije, već će ih uzeti, kako je rekao, kao i pare koje im sleduju.

  Pare su njima najvažnije i toga se neće odreći. Mogu da štrajkuju glađu i da se prenemažu, ali kada su pare u pitanju onda sve pada u vodu. – rekao je Orlić.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Za vikend promocija programa InfinitUm

  U subotu 22. juna održava se promocija InfinitUm u Oplenačkoj 33d u Beogradu. InfinitUm je program intelektualnog, socijalnog i emocionalnog razvoja dece. […]