Orlić u Čortanovcima: Hoće da nas vrate u prošlost u kojoj smo već jednom spašavali glavu svih nas

-I tačno je, najgori od najgorih, oni koje samo po zlu pamtimo hoće danas kad vam ono kažu da Srbija stane, da sve stane.- kazao je Vladimir Orlić u okviru kampanje u Čortanovcima.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Orlić u Čortanovcima: Hoće da nas vrate u prošlost u kojoj smo već jednom spašavali glavu svih nas

Кandidat liste „ALEКSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane!“ Vladimir Orlić posetio je juče Čortanovce gde je  izrazio veliko zadovoljstvo što je posetio ovo sremsko mesto, prenosi OO SNS Inđija.

Opštinski odbor ove stranke prenosi da se Orlić zahvalio simpatizerima na tome što svakoga dana neumorno, marljivo rade “za svoju Srbiju”.

– I tačno je, najgori od najgorih, oni koje samo po zlu pamtimo hoće danas kad vam ono kažu da Srbija stane, da sve stane. Hoće da nas vrate u prošlost, hoće da nas gurnu ponovo u onaj mrak iz kog smo već jednom spašavali glavu na ramenima svakom u ovoj zemlji. Naša je poruka njima da nećemo to da dopustimo. Oni ta njihova pljačka i pustoš su na jednoj strani 17. decembra. Na drugoj strani samo je jedna snaga, samo je jedna politika koja znači život za Srbiju. – istakao je Orlić.

Opštinski odbor na svojov Fejsbuk stranici navodi da je Vladimir Orlić da je snaga ove stranke budućnost i za Čortanovce i za Inđiju i za “svaki kraj naše otadžbine”.

Posetu Vladimira Orlića ispratila je standardna proslava uz veselje, pesmu i pečenog vola na fudbalskom igračištu u Čortanovcima.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Lokalna vlast se pohvalila „građevinskim bumom“

Odeljenje za urbanizam u Inđiji u prvih deset meseci ove godine izdalo je veći broj građevinskih dozvola i lokacijskih uslova investitorima nego što je to bio slučaj u prethodne dve godine, sapšteno je iz lokalne samouprave.

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.