• Parkiranje u Inđiji trebalo bi biti besplatno tokom praznika ali to nema ko da potvrdi

  JP „Inđija put“ nije obavestila građane o načinu naplate parkiranja tokom praznika, ovo preduzeće se nije oglasili na sajtu, mrežama niti se na telefone ovog preduzeća javljaju. Parking u Inđiji bi tokom praznika trebao biti besplatan ako se uzmu obzir iskustva iz prethodnih godina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Parkiranje u Inđiji trebalo bi biti besplatno tokom praznika ali to nema ko da potvrdi
  Foto: IN Medija

  Osim sajta JP „Inđija put“, njihovih društvenih mreža i telefona nemi su i u kol centru „Sistem 48“ gde je automatski podešeno da na poziv korisnika centrala automatski prekine.

  Na sajtu preduzeća poslednji put vesti su ažurirane 20. maja 2021. godine. Poslednja objava na Instagram profilu preduzeća JP „Inđija put“  je od pre 49 nedelja, na Fejsbuk stranici preduzeća plasirane su vesti o asfaltiranju pojedinih ulica ali informacija o naplati parkinga.

  Na Fejsbuk stranici opštine Inđija ili njihovom sajtu takođe je nemoguće informisati se o danima praznika i parking službi tokom istih.

  Telefoni kao sredstvo komunikacije takođe nisu na usluzi građanima, kol centar Sistem 48 blokirao je dolazne pozive građanima dok u JP „Inđija put“ na pozive niko ne odgovara.

  Ako se uzmu u obzir neke od proteklih godina parking u Inđiji tokom praznika u zoniranim delovima gradova biće besplatno od srede, 1. maja  do ponedeljka, 6. maja 2024. godine, što nije moguće sa sigurnošću tvrditi jer potvrdu za ovakvu informaciju nije moguće dobiti.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Ljukovo i Jarkovci sutra bez vode

  Zbog radova na rekonstrukciji crpne stanice I priključenja rezervoara biće prekinuto vodosnabdevanje u Ljukovu i […]