• Počela naplata putarine na auto-putu Ruma – Šabac: Poznate cene na pojedinim deonicama

  Počela je naplata putarine na auto-putu Ruma – Šabac, na saobraćajnici otvorenoj sredinom oktobra prošle godine

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela naplata putarine na auto-putu Ruma – Šabac: Poznate cene na pojedinim deonicama
  Foto: IN Medija

  Putarina na deonici Beograd – Šabac je 270 dinara, Beograd – Ruma je 170 dinara, a Ruma – Šabac 100 dinara.

  Putarina se naplaćuje na tri naplatne stanice: „Ruma“ sa 11 prolaza, „Hrtkovci“ sa pet prolaza i „Šabac“ sa osam prolaza.

  Projekat putnog pravca Ruma-Šabac podeljen je na tri deonice: auto-put Ruma-Šabac, most preko reke Save i brza saobraćajnica Šabac – Loznica.

  Od ove nedelje naplaćuje se putarina i na deonici auto-puta od Pojata do Koševa, a visina putarine na novim naplatnim stanicama odgovara tarifi za postojeću naplatnu stanicu „Pojate“, saopštili su „Putevi Srbije“.

  Putarina od Beograda do Koševa je 840 dinara, od Beograda do Kruševca (Zapad) 810 dinara, od Beograda do Ćićevca 740 dinara, dok je cena putarine od Beograda do Kruševca (Istok) 800 dinara.

  Poddeonica „Moravskog koridora“ Pojate – Preljina, od Makrešana do Koševa, puštena je u saobraćaj 7. decembra i od tada su u funkciji naplatne stanice „Ćićevac“, „Kruševac Zapad“ i „Koševi“, dok je naplatna stanica „Pojate“ stavljena van funkcije i kroz nju se samo prolazi.

  Inače, cene putarina u Srbiji se kreću od 290 dinara, koliko košta putarina na deonici Beograd – Novi Sad, do 2.450 dinara na deonici Subotica – Preševo.

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem