• Počela zamena besplatnih kartica javnog prevoza inostranih penzionera, krajnji rok nije poznat

  Sa punih osam dana zakašnjenja lokalna samouprava je najavila da je od ponedeljaka 15. januara počela je zamena besplatnih godišnjih legitimacija Javnog prevoza Inđije za inostrane penzionere, izuzevši informaciju do kad je krajnji rok.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela zamena besplatnih kartica javnog prevoza inostranih penzionera, krajnji rok nije poznat

  Zamena besplatnih godišnjih legitimacija JPI za inostrane penzionere moguće je obaviti u šalter sali opštinske uprave opštine Inđija, svakog radnog dana u periodu od 08 do 12 časova.

  Mogućnost zamene počela je 15. januara ali nije naznačeno do kada je krajnji rok, informaciju o rokovima pored lokalne samouprave nije dalo ni preduzeće koji vrši usluge prevoza JPI.

  Svi zainteresovani inostrani penzioneri koji žele da zamene legitimaciju treba da prilože: staru godišnju legitimacija za prethodnu godinu, kao i dokaz o prebivalištu na teritoriji opštine Inđija odnosno očitana ili fotokopirana lična karta.

  Novi inostrani penzioneri pored dokaza o prebivalištu treba da donesu i dokaz o primanju inostrane penzije, odnosno, da donesu kopiju poslednjeg čeka od penzije ili izvod iz banke za prethodni mesec ili kopija rešenja inostranog PIO fonda sa overenim prevodom na srpski.

  Penzioneri koji prenzije primaju preko fonda PIO ne treba da menjaju svoje kartice.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije